Formació ad-hoc

En una societat on la informació i la competitivitat s'han convertit en elements claus per a l'èxit, la formació a mesura representa un factor vital per a la consecució d'objectius i el desenvolupament de les persones i de les iniciatives empresarials. Saber crear, adquirir i transferir coneixement és en els nostres dies fonamental.

La nostra experiència en l'àmbit de la formació especialitzada ens permet, en funció del cas específic, aplicar els continguts dels nostres seminaris estàndard o desenvolupar nous continguts a mesura del client.

En Ydros som conscients tant del valor dels continguts d'una bona acció formativa com de la importància de les dinàmiques utilitzades per a afavorir l'assimilació d'aquests continguts.

L'aprenentatge d'adults té unes característiques molt especials, per això contem amb un equip interdisciplinar de psicòlegs, consultors i formadors, que ens permeten obtenir els millors resultats en cadascuna de les vuit etapes del procés de formació, que apliquem a totes les demandes dels nostres clients:

El nostre objectiu és aconseguir que les accions formatives que rep el seu equip de col·laboradors s'adeqüi perfectament a les seves expectatives, arribant a els objectius pactats en funció de les necessitats de l'empresa.